Autokorjaamo

Nykyaikaiset autot vaativat korjaamoilta nykyaikaista tekniikkaa. Auto MAN Oy tarjoaa autollesi kaikenkattavat korjauspalvelut

Auto MAN Oy on Bosch Car Service autokorjaamo

autokorjaamo

Kattava autokorjaamo kaikenmerkkisille autoille

Auto MAN Oy on hyvin varustettu korjaamoliike kaikenmerkkisille autoille. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Meiltä löytyy vuosien kokemus ja erikoisosaaminen varsinkin Mercedes-Benz (25v kokemus), VW-konsernin autot (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat: 20v kokemus) ja BMW -automerkeille.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla. Vantaalla sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppoa saapua Pääkaupunkiseudun alueelta.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Lue lisää Bosch-testaustekniikasta

Mekaaniset korjaukset

Jopa kaikissa nykyaikaisimmissa huipputeknisissä autoissa on mekaanisia osia, jotka kuluvat käytössä ajan mittaan. Autonomistajan kannattaakin tutustua edullisiin pakoputkistojen, iskuvaimentimien, servojärjestelmien ja pyöränlaakerien korjaus- ja vaihtopaketteihimme. Korjaamme tai vaihdamme tarvittaessa myös moottorin mekaanisia osia kuten jäähdytysjärjestelmän, jako- tai vetohihnan tai imusarjan.

Jos autosi kaipaa korjausta, autamme mielellämme!

Korjaamme autostasi lähestulkoon vian kuin vian, riippumatta siitä, onko autossa bensiini- vai dieselmoottori tai onko kyseessä hybridi- tai sähköauto. Tarvitseeko autosi huoltoa? Onko siinä peltivaurioita tai kiveniskemä lasissa? Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme autosi nopeasti ja luotettavasti. Kysy myös ilmastointikorjaus-, huolto- sekä renkaanvaihtopalveluistamme!

Käytämme Mercedes Benz alkuperäistä merkkitesteriä vianhaussa ja pystymme myös päivittämään autot.