Autokorjaamo Helsinki
Auto MAN Oy

Auto MAN Oy autokorjaamosta saat kattavat palvelut autollesi. Sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua myös Helsingin ja Tuusulan seudulta.

Tule luotettavaan Bosch Car Service -autokorjaamoon Helsingin alueelta!

Kattavat korjauspalvelut kaiken merkkisille autoille pääkaupunkiseudulla

Peltivaurio kyljessä tai kiveniskemä lasissa? Vai kaipaako autosi muuten vain laadukasta ja luotettavaa korjauspalvelua? Liikenteessä sattuu ja tapahtuu, eikä pikkuvioiltakaan voi koskaan välttyä täysin. Jos autosi vaatii korjausta, Auto MAN auttaa mielellään! Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme autosi nopeasti ja luotettavasti.

Auto MAN Oy on Vantaalla sijaitseva Bosch Car Service -auto autokorjaamo, josta saat laadukkaat ja monipuoliset korjauspalvelut autollesi. Sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua myös Helsingin seudulta. Korjaamme autosi, oli kyseessä sitten bensiini- tai dieselmoottori tai hybridi- tai sähköauto!

Huippuluokan tekniikka ja varaosat

Kokeneet mekaanikkomme korjaavat autosi sen merkistä, iästä ja mallista riippumatta! Hyvin varusteltu korjaamoliikkeemme käyttää ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus ja erikoisosaaminen etenkin Mercedes-Benz, VV-konsernin (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat) sekä BMW-automerkkien korjauksesta.

Bosch on kehittänyt suuren osan autojen eri komponenteista ja siksi me Bosch Car Service -korjaamona tiedämmekin, miten autosi voi ja miten se tulee korjata. Me paikannamme autosi ajoneuvoelektroniikan ja sähköjärjestelmien viat tarkasti ja tehokkaasti Boschin nykyaikaista testaustekniikkaa hyödyntäen.

Takaamme laadukkaat korjauspalvelut kaikille autoille aina uusimmat innovaatiot ja tekniset ratkaisut huomioiden.

Kysy lisää monipuolisista korjauspalveluistamme!

Oli kyseessä sitten iso tai pieni vika, suhtaudumme korjauksiin aina samalla asenteella: ehjä auto on kestävä ja turvallinen! Vaihdamme tuulilasit ja kalibroimme samalla etäisyystutkat ja tuulilasikamerat asiantuntevasti ja luotettavasti. Kannattaisiko kiveniskun saanut tuulilasi vaihtaa vai korjata? Älä mietiskele lasissa laajenneen halkeaman kohtaloa, vaan tuo autosi meidän tarkistettavaksi!

Bosch Car Serviceltä saat myös ammattitaitoiset jarrujen korjauspalvelut, jotka räätälöidään tarpeen mukaan eri jarrujärjestelmille. Vaihdamme kuluvat osat ja korjaamme jarrujen turvajärjestelmät, Boschin laadukkailla varaosilla tietenkin! Halutessasi voimme käyttää myös alkuperäisiä osia.

Meiltä saat myös maalaus- ja peltikorjauspalvelut sekä lisälämmittimet asennuksineen ja huoltoineen. Eikö olisikin mukavaa istahtaa hyisenä talviaamuna lämpimään autoon? Ikkunoiden skrapaamisesta puhumattakaan! Vaihdamme ja kunnostamme myös autosi valot ja ohjainlaitteet sekä autamme valojen oikeaoppisessa suuntauksessa.

Mekaaniset korjaukset

Jopa kaikista moderneimmissa huipputekniikkaa hyödyntävissä autoissa on mekaanisia osia, jotka kuluvat käytössä. Bosch Car Service auttaa, kun autosi akku, moottori tai pakoputkisto tarvitsee korjausta. Korjaamme tai vaihdamme moottorien mekaaniset osat, kuten jäähdytysjärjestelmän, jako- tai vetohihnan tai imusarjan. Meiltä saat myös edullisia paketteja mm. iskuvaimentimien, servojärjestelmien ja pyöränlaakerien korjaukseen ja vaihtoon.

Ympäri vuorokauden palveleva autokorjaamo Helsingissä

Tuo autosi laadukkaaseen ja luotettavaan korjaukseen Helsingin läheisyydessä! Voit jättää autosi korjaamollemme mihin kellonaikaan tahansa. Sinun tarvitsee vain jättää autosi pysäköintialueellemme ja pudottaa auton avaimet korjaamon avainlaatikkoon ennen varattua huolto- tai korjausaikaa. Korjaamon henkilökunta ottaa yhteyttä, kun työ on valmis, tai aiemmin, mikäli heillä on kysyttävää autosta. Näin säästät aikaa ja saat autosi mahdollisimman nopeasti takaisin!