Autokorjaamo Tuusula

Auto MAN Oy autokorjaamosta saat kattavat palvelut autollesi. Sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua Tuusulan seudulta.

Tule luotettavaan Bosch Car Service -autokorjaamoon Tuusulan alueelta!

Kattavat korjauspalvelut kaiken merkkisille autoille

Vantaalla sijaitseva Bosch Car Service -korjaamomme tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa korjauspalvelua kaikenmerkkisille ja mallisille autoille. Oli autosi sitten modernia tekniikkaa hyödyntävä hybridiajoneuvo tai satoja tuhansia kilometrejä palvellut farmari, me korjaamme autostasi lähes vian kuin vian.

Auto MAN -autokorjaamoon saavut kätevästi Tuusulasta! Autokorjaamomme on osa maailman johtavaa Bosch Car Service korjaamoketjua. Panostamme osaamiseemme ja kehitämme jatkuvasti mekaanikkojemme asiantuntijuutta erilaisilla tuotekoulutuksilla. Pidämme huolen, että laatumme vastaa odotuksia ja asiakkaamme voivat luottaa ensiluokkaiseen korjauspalveluun kaikissa tilanteissa.

Auto MAN – parasta korjauspalvelua autollesi

Meille voit tuoda autosi, kun pieninkin asia vaivaa!

Tutustu kattaviin korjauspalveluihin

Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset autokorjaamopalvelut Tuusulan läheisyydessä. Koska Bosch on kehittänyt suuren osan autosi eri komponenteista, uskallamme väittää, että olemme alan johtavia tekijöitä autojen vianetsinnässä. Epäilyttääkö autosi vaihteiston toiminta? Tuntuuko, että pakoputkisto vuotaa? Haaveiletko lisälämmittimestä tai paremmista ajovaloista?

Auto MAN Oy tarjoaa autollesi kaikenkattavaa korjauspalvelua. Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Palvelumme kattavat kaiken auton latausjärjestelmistä CAN-väylien vianetsintään. Korjaamme ja vaihdamme moottorien osat sekä tarjoamme edullisia paketteja muiden mekaanisten osien vaihtoon ja korjaukseen. Vaihdamme tuulilasit sekä suoritamme tutkien ja kameroiden kalibroinnit. Tarjoamme räätälöidyt jarrujen korjauspalvelut sekä suoritamme erilaisia maalaus- ja peltikorjauksia. Kysy lisää monipuolisesta palveluistamme!

Varaa aika autokorjaukseen!

Suoritamme korjauksen sovitussa aikataulussa ja laskemme kustannukset sinulle etukäteen. Mikäli korjauksen aikana ilmenee ongelmia tai tarvetta lisätoimenpiteille, otamme aina ensin yhteyttä auton omistajaan sopiaksemme mahdollisista lisätöistä ja kustannuksista. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitomme takaa, että saat laadukasta korjausta autollesi.

Voit tilata korjaamopalvelut kätevästi ottamalla yhteyttä meihin tai varaamalla ajan suoraan sivustomme kautta. Meille saavut helposti Tuusulasta sekä kaikista lähikunnista. Juna-asema on aivan autokorjaamon läheisyydessä, joten voit jättää autosi meille pidemmäksikin aikaa! Auton jättäminen onnistuu ympäri vuorokauden – aja vain pysäköintialueellemme ja pudota auton avaimet korjaamon avainlaatikkoon ennen sovittua ajanvarausta. Ota yhteyttä ja varaa aika Auto MAN autokorjaamoon!