Autokorjaamo Espoo

Auto MAN Oy autokorjaamosta saat kattavat palvelut autollesi. Sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua myös Helsingin ja Tuusulan seudulta.

Tule luotettavaan Bosch Car Service -autokorjaamoon Espoon alueelta!

autokorjaamo espoo

Kattava autokorjaamo kaikenmerkkisille autoille

Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat kattavaa ja nopeaa korjauspalvelua kaikenmerkkisille autoille. Epäiletkö vikaa autosi moottorissa, akussa tai jarruissa? Sattuiko liikenteessä kolaus ja tarvitset maalaus- tai peltikorjauspalvelua? Autokorjaamomme monipuoliset palvelut takaavat, että voit tuoda autosi meille ongelmasta riippumatta.

Vantaalla sijaitsevaan Auto MAN -autokorjaamoon on kätevää saapua myös Espoosta! Teemme autokorjaukset niin hybridi kuin sähköautoille, sekä diesel- että bensiinimoottoreille. Autokorjaamomme on osa maailman suurinta itsenäistä Bosch Car Service korjaamoketjua. Bosch varmistaa mekaanikkojemme ammattitaidon. Korjaamme autosi, oli kyseessä sitten kivenisku tuulilasissa tai isompi mekaaninen vika. Pidämme huolen, että laatumme vastaa odotuksia ja asiakkaamme voivat luottaa ensiluokkaiseen korjauspalveluun kaikissa tilanteissa.

Kattavat korjauspalvelut huipputekniikalla

Tuo autosi ammattilaisten korjattavaksi ja voit olla varma, että saat parasta tuntemusta ja tietotaitoa autollesi. Teemme korjaukset kaikille automerkeille ja malleille ajoneuvon iästä ja ajetuista kilometreistä riippumatta. Erityisesti meille on kertynyt osaamista Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat ja BMW autojen huollosta. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset autokorjaamon palvelut Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella.

Käytämme korjauspalveluissa huipputekniikkaa, jolla pystymme korjaamaan mekaanisia osia myös ajoneuvoista, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa ja innovaatioita. Saat meiltä luotettavan vianmäärityksen, tarkastuksen ja testauksen. Käytämme vikojen paikantamiseen nykyaikaista Boschin testaustekniikkaa. Kokeneet ja koulutetut mekaanikkomme käyttävät autosi korjauksessa ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia tai muita alkuperäislaatua vastaavia varaosia.

Ilman huolellista kalibrointia ADAS-järjestelmällä varustettu ajoneuvo voi olla huollon jäljitä jopa hengenvaarallinen.

Auto MANin asiantuntijat korjaavat vian kuin vian

Suoritamme määräaikaishuollot aina tehtaan ohjelman mukaisesti, jolloin valmistajan takuu säilyy autossasi. Tehdyt huollot kirjaamme auton sähköiseen tai manuaaliseen huoltokirjaan. Käytössämme on huippuluokan tekniikkaa, jolla auton tarkastus sekä korjaus onnistuu luotettavasti ja varmasti.

Tarjoamme kattavaa autohuoltoa kaikille automerkeille Espoon läheisyydessä. Teemme muun muassa automaattivaihteiston öljynvaihdot, ilmastointihuollot ja moottoripesut. Huoltolaitteilla suoritetuilla öljynvaihdolla, kierrätyksillä ja pesuilla voidaan korjata vaihteistossa ilmeneviä vikoja ja parhaimmassa tapauksessa säästää kalliilta vaihteiston korjaukselta.

Entä ilmastointijärjestelmän huolto? Se on äärimmäisen tärkeä auton sisäilman kannalta! Autoon kulkeutuu väistämättä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia, jos ilmastoinnin suodatinta ei vaihdeta säännöllisesti. Tuo autosi meille – huolehdimme autosi ilmastoinjärjestelmän asianmukaisesta toimivuudesta! Käytämme moottorien vianmäärityksessä Boschin huippuluokan tekniikkaa. Huollamme dieselmoottorit ja tutkimme huolellisesti kaikki auton dieselkomponentit. Auto MANin kautta saat myös luotettavat ADAS-järjestelmien tutkien ja kameroiden kalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin.

Kokenut autokorjaamo Espoon kupeessa – ota yhteyttä!

Auto MAN autokorjaamo sijaitsee aivan Espoon kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit tuoda autosi meille huoltoon kätevästi esimerkiksi lomamatkasi ajaksi ja hakea lomalta palatessasi. Saat meiltä palvelua ympäri vuorokauden. Voit jättää autosi korjaamollemme mihin aikaan tahansa.

Autokorjaamomme palveluhenkinen henkilökunta sekä autokorjaajat pitävät huolen, että autosi saa tarvittavat korjaus- ja huoltopalvelut yhdestä paikasta. Tilaamme tarvittaessa varaosat autoosi ja teemme työt aina sovitusti. Tuo autosi korjaukseen Espoon läheisyydessä!