Mercedes huolto Vantaa & Helsinki

Auto MAN Oy on erikoistunut Mercedes-Benz autojen huoltoihin ja korjauksiin. Mercedes-Benz erikoisosaamisemme taustalla on yli 25 vuoden kokemus ja tietotaito kaikenlaisista Mercedes huolloista. Olemme asiantuntijasi Mercedes huoltoon liittyvissä tehtävissä ja kysymyksissä.

Auto MAN korjaamo sekä Mercedes huolto sijaitsee Vantaalla aivan juna-aseman ja Helsinki-Vantaa lentokentän läheisyydessä. Mercedes huoltoon voit tuoda autosi helposti siis myös Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueelta. Huollamme autosi tarvittaessa vaikka lomamatkasi aikana. Huolto- ja korjauspalveluista saat lisätietoa sivuiltamme tai soittamalla meille! Voit varata ajan Mercedes huoltoon kätevästi netistä!

Mercedes huoltopalvelut Vantaan ja Helsingin seudulla

Auto MAN huoltamon henkilökunta ja koulutetut mekaanikkomme pitävät huolen, että Mercedes autosi saa parhaan mahdollisen huollon meiltä. Panostamme osaamiseemme sekä huoltamomme varustetasoon. Käytössämme on korkealuokkaiset tilat ja huipputekniikkaa, jota hyödynnämme niin auton vikatarkistuksessa kuin huollossa. Mercedes huolto suunnitellaan ja toteutetaan aina auton kunnon ja asiakkaan toiveen mukaan. Suoritamme huollon kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Mercedes huoltoon kuuluvat esimerkiksi:

  • Määräaikaishuollot
  • Diagnostiikkapalvelut
  • Päästömittaukset
  • Nelipyöräsuuntaukset
  • Jakoketjujen vaihdot
  • Ilmastointihuollot
  • Automaattivaihteistohuollot
  • Öljynvaihdot
  • Ohjainlaite päivitykset

Määräaikaishuollon suoritamme aina Mercedes-Benz huolto-ohjelman mukaisesti. Lisäksi Mercedes huollossa käytämme joko laadukkaita Mercedes-Benz varaosia, alkuperäisiä vastaavia varaosia tai Bosch:n valmistamia varaosia. Voit huollattaa Mercedes autosi meillä valmistajan antaman takuun katkeamatta! Löydät korjaamomme Vantaalta aivan Helsingin ja pääteiden tuntumasta.

Määräaikaishuollon, öljynvaihdon, ilmastointihuollon ja erityisesti Mercedes huoltoon kuuluvan ohjainlaitepäivityksen lisäksi tarjoamme myös kätevän katsastuspalvelun Vantaalla. Katsastuspalvelu pitää sisällään katsastustarkastuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käynnin sekä vuositarkastusmaksun. Koska katsastusasema sijaitsee Vantaan Auto MAN korjaamon kanssa samassa kiinteistössä, emme veloita lisämaksua katsastuksessa käyttämisestä. Katsastuspalvelua kannattaa hyödyntää erityisesti silloin, jos epäilyttää ettei auto pääsisi katsastuksesta läpi. Me tarkistamme autosi ja vastaamme siitä, että autosi on hyväksyttävässä katsastuskunnossa.

Mercedes huolto vankan kokemuksen tuomalla asiantuntijuudella

Auto MAN on luotettava asiantuntijasi Mercedes huolloissa. Olemme osa Bosch Car Service ketjua tarjoten korkealaatuista ja ystävällistä palvelua asiakkaillemme Vantaalla. Bosch yhdessä riippumattoman laadunvarmistusorganisaation kanssa varmistaa, että autohuoltomme täyttää sille asetetut laatukriteerit.

Ajoneuvon säännöllistä huoltoa ei tulisi unohtaa. Mercedes huolto pidentää auton käyttöikää ja lisää sen ajoturvallisuutta. Myös ajomukavuus paranee, kun ajoneuvon mekaniikka, renkaat ja muut toiminnot toimivat oikein. Mercedes-Benz autoihin meiltä löytyy tehtaan alkuperäinen testeri päivitys mahdollisuuksilla.

Ajanvaraus Mercedes huoltoon

Varaa aika Mercedes huoltoon suoraan sivuiltamme tai soittamalla meille! Voit tuoda autosi myös näytille Vantaalla sijaitsevaan korjaamoomme, niin arvioimme Mercedes huollon kustannukset. Kolarikorjauksista sovitaan erikseen vakuutusyhtiön kanssa. Vaikka erikoisosaamisemme on Mercedes huolloissa, tarjoamme palveluita myös muille automerkeille. Muun muassa VAG-konsernin automerkeistä meillä on jo 20 vuoden kokemus. Mercedes huoltoon Vantaalle saavut helposti myös Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudulta.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.