Skoda huolto Vantaa & Helsinki

Auto MAN Vantaalla tarjoaa luotettavaa ja laadukasta Skoda huoltoa autollesi. VAG-konsernin autoista meillä on erikoisosaamista ja yli 20 vuoden kokemus. Pystymme tarjoamaan kattavat huolto- ja korjauspalvelut Skoda autoille sekä muille automerkeille. Skoda huoltoon Vantaalle pääset helposti myös Helsingistä ja muilta lähialueilta. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella lentokentän ja juna-aseman kupeessa. Voit tuoda autosi Skoda huoltoon myös lomamatkasi ajaksi.

Skoda huollon suoritamme nopeasti ja sovittuun hintaan. Mahdollisista lisätöistä sovimme aina asiakkaan kanssa erikseen. Skoda huollon henkilökunta vastaa mielellään VAG-konsernin autoihin liittyviin kysymyksiin sekä antaa suosituksensa tarvittavista huolloista. Ota yhteyttä meihin tai varaa aika Skoda huoltoon kätevästi sivuiltamme!

Skoda huolto kattavine palveluineen Vantaalla

Tarjoamme monipuoliset huolto- ja korjauspalvelut Skoda autollesi Vantaalla. Suoritamme niin määräaikaishuollot, öljynvaihdot kuin ilmastointihuollot. Skoda määräaikaishuollon teemme valmistajan laatiman huolto-ohjelman mukaisesti ja kirjaamme työt huoltokirjaan. Määräaikaishuollon kustannukset voimme käydä läpi jo aikaa varatessasi. Käytämme ainoastaan laadukkaita merkkikohtaisia varaosia tai alkuperäisiä vastaavia varaosia Skoda huollossa. Näin toimimalla myös autosi takuu säilyy!

Meiltä saat Skoda ja muille VAG-konsernin autoille:

  • Määräaikaishuollot
  • Öljynvaihdot
  • Päästömittaukset
  • Nelipyöräsuuntaukset
  • Jakoketjujen vaihdot
  • Diagnostiikkapalvelut
  • Ilmastointihuollot
  • Automaattivaihteistohuollot

Auto MAN on asiantuntija Skoda autojen huolloissa. Laadukas huolto pidentää autosi käyttöikää ja varmistaa ajoturvallisuuden. Skoda huollossa Vantaalla korjaamme autostasi lähestulkoon vian kuin vian. Sijaintimme ansioista voit saapua meille helposti myös Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueelta. Toteutamme huollon tarpeen ja toiveesi mukaan.

Skoda huoltoa ammattitaidolla ja kokemuksella!

Haluamme panostaa työmme laatuun ja osaamiseemme. Koulutetut mekaanikkomme Vantaalla saavat jatkuvasti tuotekoulutusta ja käytössämme on korkealaatuista tekniikkaa niin korjaamon kuin huollon puolella. VAG-konsernin kuten juuri Skoda merkkisten autojen huollosta meillä on jo pitkä ja vankka kokemus. Tunnemme auton tekniikan ja osaamme korjata Skoda autot luotettavasti ja kestävästi. Tarjoamme huoltoa toki myös muille VAG-konsernin automerkeille.

Meiltä saat tilattua myös katsastuspavelun. Palvelu sisältää katsastustarkastuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käynnin ja vuositarkastusmaksun. Katsastusasema sijaitsee toimipisteemme kanssa samassa kiinteistössä, joten katsastus onnistuu nopeasti samalla käynnillä. Katsastuksessa käyttämisestä emme ota lisämaksua.

Auto MAN on asiantuntijasi Skoda huolloissa. Luotettavana ja ammattitaitoisena Bosch Car Service korjaamona vastaamme asiakkaidemme odotuksiin. Tarjoamme korkealaatuista ja ystävällistä palvelua Skoda huollossa. Korjaamomme laadun varmistaa Bosch yhdessä riippumattoman laadunvarmistusorganisaation kanssa.

Varaa aika helposti netistä!

Ajan Vantaan Skoda huoltoon voit varata helposti sivuiltamme. Voit myös soittaa meille tai tuoda autosi näytille korjaamollemme. Huollon henkilökunta käy läpi Skoda autosi kunnon ja laatii kustannusarvion tarvittavista huoltopalveluista ja varaosista. Meiltä onnistuu myös vakuutusyhtiön kanssa sovitut pelti- ja kolarikorjaukset. Skoda huollon lisäksi tarjoamme palveluita myös muille automerkeille. Voit tuoda autosi Vantaan korjaamollemme myös Helsingistä tai muualta pääkaupunkiseudulta. Tutustu huolto- ja korjauspalveluihimme ja varaa aikasi Skoda huoltoon!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme.