Autolasipalvelut Vantaa

Vaihdamme tuulilasit ja samalla kalibroimme etäisyystutkat ja tuulilasikamerat. 

Käytämme laadukasta Boschin valmistamaa DAS 3000 laitetta.

Tuulilasin vaihdot ja kiven iskun korjaukset

Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat kattavaa ja nopeaa asiantuntijahuoltoa kaikenmerkkisille autoille. Myös autonlasit kuuluvat valikoimaamme. Käänny korjaamomme puoleen, jos tuulilasiin on tullut kiveniskemä, lasi on rikottu tai lasit kaipaavat vaihtoa tai muuta huoltoa.

Kannattaako autonlasi vaihtaa vai korjata?

Jos kiveniskemä tai vastaava vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen, se voidaan yleensä korjata. Vaurio saa tällöin kuitenkin olla korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta. Jos tuulilasi on vaurioitunut kuljettajan näkökentän kohdalta, korkeintaan noin 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskikohdasta, tuulilasi on vaihdettava.

Kun ulkonäkö ja laatu kohtaavat

Tummennuskalvo on kestävä ja näyttävä suoja autollesi lämpöä ja uv-säteitä vastaan.

Käyttämämme alan parhaat kalvot tarjoavat ulkonäön lisäksi myös loistavat ominaisuudet. Valikoima pitäisi riittää kaikkiin tarpeisiin, aina kiiltävästä harmaaseen mattaan.

Ominaisuudet

  •  Tummuusasteet 4–50 %
  • Sopii lasien tehdassävyihin
  • Hyvä naarmunkestävyys
  • Erinomaiset kutistamisominaisuudet
  • Asennus on helppoa ja nopeaa
  • Viiden vuoden tehdastakuu halkeilua, säröilyä, metallin irtoamista ja liimapinnan virheitä vastaan

Autonlasivaurioissa ripeys on valttia

Pieni kiveniskemä voi laajeta nopeasti suureksi halkeamaksi. Jos autosi lasiin on tullut kiveniskemä, kannattaa siis toimia nopeasti ja korjauttaa lasi välittömästi.

Halkeama voi olla vaaraksi liikenteessä

Jokainen auton ikkuna on turvakomponentti, joka vaikuttaa osaltaan korin vakauteen. Asennettu tuulilasi on myös kriittisen tärkeä henkilöturvallisuuden kannalta. Esimerkiksi kolarissa tuulilasin täytyy tukea turvatyynyä. Haljennut tuulilasi ei kestä tätä painetta vaan murtuu. Pahimmillaan tämä estää turvatyynyn toiminnan, josta voi seurata vakava loukkaantuminen.