Autohuolto Tuusula

Teemme kaikki autohuollot tehtaan ohjelman mukaan. Jokaisesta autosta täytämme tarkastuslistat. Mercedes-Benz autoihin meiltä löytyy tehtaan alkuperäinen testeri päivitys mahdollisuuksilla.

Tule luotettavaan Bosch Car Service -autohuoltoon Tuusulan alueelta!

autohuolto tuusula

Tarjoa autollesi parasta mahdollista huoltoa!

Vantaalla sijaitsevaan Auto MAN -autohuoltoon tuot autosi helposti Tuusulasta. Meillä huollatat autosi ilman takuun katkeamista. Suoritamme huoltotoimenpiteet aina tehtaiden ohjelmien suunnitelmien mukaisesti. Mekaanikkomme ovat koulutettu huoltamaan autoja aina uusimmat tekniset ominaisuudet huomioiden. Käytämme parhaita Bosch-tuotteita ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia.

Selvitämme autosi kunnon maailman johtavan Bosch-testaustekniikan avulla ja olemme myös panostaneet kattavaan valikoimaan erilaisia merkki- ja mallikohtaisia säätötauluja. Meillä huollatat kaiken merkkiset ja kaiken malliset autot iästä ja ajetuista kilometreistä riippumatta: mm. Mercedes-Benz, BMW, Audi, Skoda, Volkswagen, Seat ja Ford.

Erikoisosaamista kattavista huoltotoimenpiteistä

Suoritamme mm. automaattivaihteistojen vaihteiston pesut, öljynvaihdot ja kierrätykset. Huollamme dieselmoottorit ja teemme vaadittavat dieseljärjestelmien vianmääritystoimenpiteet. Vaihdamme ilmastoinnin suodattimet ja tarkistamme autosi ilmastointijärjestelmän kunnon: näin vältyt haitallisten pakokaasujen ja epäpuhtauksien päätymiseltä autosi sisäilmaan! Tilaa autohuolto Tuusulan läheisyydessä kauttamme:

Tuo autosi ammattitaitoisten mekaanikkojemme tarkastettavaksi – ihan ilman sen suurempiakin ongelmia!

Katsastuspalvelut saman katon alta

Auton säännölliset huoltotoimenpiteet kannattaa ottaa vakavasti, jotta säästytään suuremmilta korjaustoimenpiteiltä tulevaisuudessa ja mahdollistetaan turvalliset ajokilometrit!

Onko autosi katsastuksen tarpeessa? Mikäs sen parempaa kuin hoitaa katsastus huollon yhteydessä ilman lisämaksua! Hoidamme autosi katsastustarkistuksen ja takaamme, että autosi menee katsastuksesta läpi. Palvelu sisältää tarvittavat päästömittaukset ja vuositarkastusmaksun. Kysy lisää!

Varaa aika Auto MAN autohuoltoon!

Kuuluuko autostasi epämääräisiä ääniä tai onko tuntuma ajettaessa normaalista poikkeava? Suoritamme autojen vuosittaiset määräaikaishuollot sekä yksityiskohtaiset huoltotoimenpiteet niin vaihteistolle, moottorille kuin ilmastointijärjestelmällekin.

Voit tilata huoltopalvelut kätevästi ottamalla yhteyttä meihin tai varaamalla ajan suoraan sivustomme kautta. Meille saavut helposti Tuusulasta sekä muista lähikunnista. Juna-asema on aivan autokorjaamon läheisyydessä, joten voit jättää autosi meille huoltoon pidemmäksikin aikaa! Huolto onnistuu myös esimerkiksi lomamatkan yhteydessä – voit jättää autosi meille mihin kellonaikaan tahansa. Ota yhteyttä!