Autohuolto Helsinki
Auto Man Oy

Teemme kaikki autohuollot tehtaan ohjelman mukaan. Jokaisesta autosta täytämme tarkastuslistat. Mercedes-Benz autoihin meiltä löytyy tehtaan alkuperäinen testeri päivitys mahdollisuuksilla.

Tule luotettavaan Bosch Car Service -autohuoltoon Helsingin alueelta!

Autohuolto

Auto MAN Oy on Bosch Car Service -autohuoltamo. Me huollamme kaiken merkkiset ja kaiken ikäiset autot ammattimaisesti tehtaan ohjelman mukaan. Täytämme jokaisesta huoltamastamme autosta tarkastuslistat ja tarjoamme palvelua myös uusille autoille. Kurvaa Vantaalla sijaitsevaan autohuoltoomme ja jatka yhteistä matkaa autosi kanssa huoletta – autohuoltoomme on helppo saapua myös Helsingin seudulta!

Miksi auto MAN?

Auto MANin kokeneet mekaanikot pitävät huolta autostasi! Kehitämme mekaanikkojemme ammattitaitoa jatkuvasti erilaisilla tuotekoulutuksilla. Näin takaamme laadukkaat huoltopalvelut kaikille autoille aina uusimmat innovaatiot ja tekniset ratkaisut huomioiden.

Huippuluokan tekniikkaa

Etkö ole varma, mitä huoltoa autosi tarvitsee? Ei huolta! Me selvitämme autosi kunnon ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Vaatipa huoltoa sitten akku, vaihteisto, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin ja muihin alkuperäislaatua vastaaviin merkkivaraosiin. Mercedes-Benz autoihin meiltä löytyy tehtaan alkuperäinen testeri päivitysmahdollisuuksilla.

Kattavat huoltotoimenpiteet Helsingin läheisyydessä!

Suoritamme autojen määräaikaishuollot Helsingin läheisyydessä aina autonvalmistajien huolto-ohjelmia noudattaen. Huollattamalla auton säännöllisesti tehtaan suunnitteleman ohjelman mukaan, auto kestää pidempään sekä toimii luotettavasti ja turvallisesti.

Suoritamme automaattivaihteistojen öljynvaihdot, kierrätykset ja pesut. Parhaassa tapauksessa vaihteiston pesu, öljyn kierrätys sekä lisäaine korjaavat vaihteiston ongelmat ja säästävät auton omistajan kalliilta vaihteiston korjaukselta. Öljyn kierrätystä ja pesua huoltolaitteella saatetaan tarvita, jos vaihteisto esimerkiksi nykii vaihdettaessa tai vaihtaa vaihteita viiveellä tai liian nopeasti.

Huollamme myös dieselmoottorit ja suoritamme kaikkien dieseljärjestelmien ja -merkkien vianetsinnän. Käytämme maailman johtavaa Boschin testaustekniikkaa, jonka avulla tutkimme auton dieselkomponentit yksi kerrallaan. Tarkastamme myös auton pakoputkiston sekä hydrauliikka- ja elektroniikkaosat ja suoritamme kattavat moottoripesut.

ADAS

Löytyykö autostasi ADAS-järjestelmä? Kuljettajan avustusjärjestelmillä (ADAS) varustettujen ajoneuvojen huolto vaatii aina erityistä huomiota. ADAS-järjestelmän anturit ja tunnistimet, kuten kamerat ja tutkat, mahdollistavat mm. mukautuvan vakionopeussäätimen ja kaista-avustimen toiminnan. Mahdollisen ADAS-järjestelmän kalibrointi onkin äärimmäisen tärkeää suorittaa aina huoltotöiden jälkeen. Ilman huolellista kalibrointia ajoneuvo voi huollon jäljitä olla jopa hengenvaarallinen.

Auto MANin kautta saat luotettavat tutkien ja kameroiden kalibroinnit kaikkiin automerkkeihin ja malleihin! Käyttämämme Boschin DAS 3000 kalibrointi- ja säätölaite takaa erittäin tarkan ja nopean lopputuloksen. Asiakkaidemme turvalliset ajokilometrit ovat meille tärkeitä!

Ilmastointijärjestelmän huolto

Autoon pääsee helposti pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Tästä syystä on tärkeä huolehtia myös ilmastointijärjestelmän kunnosta ja ilmastoinnin suodattimen säännöllisestä vaihdosta. Tiedätkö, milloin autosi ilmastointihuolto on viimeksi tehty? Kun tuot autosi huoltoon meille, teemme ilmastointijärjestelmälle perinpohjaisen tarkastuksen ja huolehdimme autosi ilmastoinnin kuntoon!

Huollata autosi meillä takuun katkeamatta!

Katsastuspalvelut samalla reissulla

Kätevin tapa katsastaa auto on huollon yhteydessä ilman lisähintaa! Hoidamme autosi katsastuksen määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen. Katsastuspalvelu sisältää katsastustarkastuksen, tarvittavat päästömittaukset, katsastuksessa käynnin ja vuositarkastusmaksun.

Tuo autosi laadukkaaseen ja luotettavaan huoltoon!

Auto MAN Oy:llä on erikoisosaamista eri merkkien huoltotoimenpiteistä. Huollata autosi meillä takuun katkeamatta! Saat mm. Mercedes-Benz, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen ja BMW autohuollot meiltä:

  • Määräaikaishuollot
  • Diagnostiikkapalvelut
  • Päästömittaukset
  • Nelipyöräsuuntaukset
  • Jakoketjujen vaihdot
  • Ilmastointihuollot
  • Automaattivaihteistohuollot
  • Öljynvaihdot
  • Ohjainlaitepäivitykset