Autokorjaamo

Auto MAN Oy autokorjaamosta saat kattavat palvelut autollesi. Sijaintimme ansiosta meille on helppo saapua myös Helsingin ja Tuusulan seudulta.

Käytämme erittäin laadukasta Bosch DAS 3000 laitetta.

Kattavaa huoltoa kaikenmerkkisille autoille

Auto MAN Oy on hyvin varustettu autohuolto- ja korjaamoliike kaikenmerkkisille autoille. Käytämme ainoastaan ensiluokkaisia Bosch-varaosia ja muita alkuperäislaatua vastaavia merkkivaraosia. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Meiltä löytyy vuosien kokemus ja erikoisosaaminen varsinkin Mercedes-Benz (25v kokemus), VW-konsernin autot (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat: 20v kokemus) ja BMW -automerkeille.

Mekaanikkomme ovat koulutettuja ja heidän ammattitaitoaan kehitetään jatkuvasti tuotekoulutuksilla. Vantaalla sijaitsevaan autokorjaamoomme on helppoa saapua Pääkaupunkiseudun alueelta.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Lue lisää Bosch-testaustekniikasta

Jos autosi kaipaa huoltoa tai korjausta, autamme mielellämme!

Korjaamme autostasi lähestulkoon vian kuin vian, riippumatta siitä, onko autossa bensiini- vai dieselmoottori tai onko kyseessä hybridi- tai sähköauto. Tarvitseeko autosi huoltoa? Onko siinä peltivaurioita tai kiveniskemä lasissa? Olipa ongelma mikä tahansa, korjaamme autosi nopeasti ja luotettavasti. Kysy myös ilmastointikorjaus-, huolto- sekä renkaanvaihtopalveluistamme!

Käytämme Mercedes Benz alkuperäistä merkkitesteriä vianhaussa ja pystymme myös päivittämään autot.